Το βιβλίο της Αγνής Σιούλα «Eρχονται με την ομίχλη» παρουσιάστηκε στην Κοζάνη

Το πρώτο μυθιστόρημα της Αγνής Σιούλα «Eρχονται με την ομίχλη» παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης από το βιβλιοπωλείο Public και τις  εκδόσεις Πατάκη.

Το «Eρχονται με την Ομίχλη» έχει στοιχεία που παντρεύουν τη λογοτεχνία του φανταστικού με την εφηβική λογοτεχνία.

Διαδραματίζεται στο σήμερα και με φόντο την ελληνική επαρχία που γίνεται το σκηνικό για να πλαστεί η ιστορία του φανταστικού με πρωταγωνιστές απλούς καθημερινούς ανθρώπους.

Μιλώντας για την πρώτη της συγγραφικής προσπάθεια η συγγραφέας έκανε λόγο για την ανάγκη της να μιλήσει μέσα από το βιβλίο της για τους εφήβους που συχνά νιώθουν μόνοι, για τον άδολο εφηβικό έρωτα, αλλά και τη φιλία μεταξύ των νέων.

«Η παρουσίαση του βιβλίου «Eρχονται με την ομίχλη» στην Κοζάνη είναι διπλά ευχάριστη, γιατί η προσπάθεια προέρχεται από ένα γέννημα-θρέμμα της πόλης, κι έναν άνθρωπο που αγαπάει βαθιά και υπηρετεί το βιβλίο και την ανάγνωση από κάθε μετερίζι, είτε από την ακαδημαϊκή βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, είτε τα τελευταία χρόνια από τις Σέρρες, όπου πλέον ζει με την οικογένειά της και εργάζεται» τόνισε η Ιωάννα Κωσταρέλλα που παρουσίασε το βιβλίο.

Με ένα γράμμα προς τη συγγραφέα εξέφρασε τα αισθήματα φιλίας της η Γεωργία Χαριτούδη που τελικά δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην παρουσίαση.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε ο Μιχάλης Πισκιούλης.

http://www.xronos-kozanis.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *