Αίτηση πτυχιακής

Για την πρόσβαση στο πλήρες κείμενο των πτυχιακών του Ιδρυματικού Καταθετηρίου του πρώην TEI Δυτικής Μακεδονίας @naktisis που σας ενδιαφέρουν, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Διευκρινήσεις για την συμπλήρωση της φόρμας:
Συμπληρώστε τα πεδία που σας αφορούν  με τα στοιχεία σας. Τέλος συμπληρώστε στο αντίστοιχο πεδίο, ποια ή ποιες πτυχιακές θέλετε να σας στείλουμε (π.χ. από την πτυχιακή http://anaktisis.teiwm.gr/7787/ μας ενδιαφέρει ο αριθμός της πτυχιακής δηλαδή 7787). Εάν θέλετε περισσότερες από μία πτυχιακές, χωρίστε τους αριθμούς με κόμμα και κενό (π.χ. 7787, 2458, 4256).

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επίθετό σας (προαιρετικά)

Το email σας (απαραίτητο)

Ιδιότητα (επιλέξτε ένα από τα παρακάτω)

Οι αριθμοί των πτυχιακών χωρισμένοι με κόμμα και κενό (π.χ. από την πτυχιακή http://anaktisis.teiwm.gr/7787/ μας ενδιαφέρει ο αριθμός της πτυχιακής δηλαδή 7787)


maximum 4 ανά αίτηση

Συμφωνώ με τους παρακάτω όρους χρήσης:

Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις που προβλέπονται από τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας (Ν. 2121/1993), δηλώνω ότι θα χρησιμοποιήσω την πτυχιακή ή τις πτυχιακές εργασίες για ερευνητικούς ή εκπαιδευτικούς σκοπούς και όχι για εμπορική χρήση. Επίσης, δηλώνω ότι θα αναφέρω τις πηγές από τις οποίες έκανα χρήση δεδομένων, ιδεών ή λέξεων, είτε αυτές αναφέρονται ακριβώς είτε παραφρασμένες.

Με την αποστολή αυτής της φόρμας αποδέχεστε το κείμενο: Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

captcha

Εισάγετε τον παραπάνω κωδικό: