ΕΥΔΟΞΟΣ- Έναρξη Δηλώσεων Εαρινού Εξαμήνου 2020-2021

Αγαπητέ/ή φοιτητή/φοιτήτρια,

Την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 ξεκίνησαν οι δηλώσεις συγγραμμάτων για τα μαθήματα του Εαρινού εξαμήνου.

Σας γνωρίζουμε οτι λόγω των έκτακτων μέτρων για την αποφυγή διασποράς του ιού COVID-19 και σύμφωνα με την σχετική Υπουργική Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η διανομή των συγγραμμάτων για το Εαρινό εξάμηνο του Ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί με κατ΄ οίκον παράδοση στη διεύθυνση που θα δηλώσουν οι δικαιούχοι φοιτητές κατά την τελική υποβολή της δήλωσης συγγραμμάτων τους.
Η αποστολή των συγγραμμάτων θα γίνει με εταιρεία ταχυμεταφοράς επιλογής και χρέωσης του κάθε εκδοτικού οίκου.
Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε την εγκυρότητα των στοιχείων επικοινωνίας (κινητό και email) που έχετε δηλώσει στην Αρχική Σελίδα του λογαριασμού σας στον Εύδοξο και να προβείτε σε οριστική υποβολή δήλωση συγγραμμάτων μέχρι την Δευτέρα 5 Απριλίου 2021.

Επιπλέον κατά την τελική υποβολή της δήλωσή σας λαμβάνετε άμεσα και τον κωδικό PIN, τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε κατά την παραλαβή των συγγραμμάτων μόνο εάν σας ζητηθεί.

Υπενθυμίζουμε να δηλώνετε συγγράμματα μόνο για μαθήματα στα οποία είστε βέβαιοι ότι θα παραμείνετε εγγεγραμμένοι στο Τμήμα σας μέχρι το τέλος του εξαμήνου.

Ειδικά για το εαρινό εξάμηνο 2020-21, δικαιούστε να παραλάβετε συγγράμματα για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχετε συμπεριλάβει στη δήλωσή σας είτε στο χειμερινό εξάμηνο 2020-21 είτε στο εαρινό εξάμηνο 2020-21, ακόμα και αν έχετε εξεταστεί επιτυχώς σε αυτά, αλλά πάντοτε με την προϋπόθεση να μην έχετε παραλάβει σύγγραμμα για τα εν λόγω μαθήματα.

Επισημαίνουμε ότι δεν επιτρέπεται η δήλωση και παραλαβή συγγραμμάτων εφόσον έχετε ξεπεράσει τα ν+2 έτη σπουδών ή είστε ήδη κάτοχος δύο πτυχίων προπτυχιακών σπουδών.

Τέλος, σας προσκαλούμε να εγγραφείτε στη λίστα της δράσης ΔΙΑΥΛΟΣ (https://diavlos.grnet.gr/subscribe), για να ενημερώνεστε και να παρακολουθείτε μέσω του Διαδικτύου σημαντικές επιστημονικές/πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *